Servis v restauracích stojí za nic.
Servis v restauracích stojí za nic.

Servis v restauracích stojí za nic

25/08/2020
Čtěte

Vystudoval hotelnictví a své profesi kuchaře se věnuje v cateringové společnosti.

Já: „Se servisem v restauracích nejsem spokojený.“

On: „Já si toho ani nevšímám a ty lidi chápu. Je to náročná práce za zas ne tak veliké peníze.“

V době Corony dělali údržbu kuchařského zařízení a jiné nutnosti, na které není v běžném provozu čas, a nedají se stihnout. Potěšení, že s cateringem je možno konzumovat hodně jídla opadá s tím, jak dlouho se tato profese dělá.

Břetislav Sobek

Jsem Břetislav Sobek. Jsem zvědavý a novému nerozumím, proto se ptám a poté to sepisuji a uveřejňuji.

Napsal jsem stovky e-mailů do redakcí novin. Jednou mi odpověděli s tím, že když chci psát, mám si jít vystudovat žurnalistiku, včetně odkazu na správnou fakultu. Tam se to prý naučím.

Jiní mi odpověděli s tím, že si domnívají, že jsem PR manažer politické strany. Já jsem chtěl pouze sdělit informace občanům, aby se jim žilo lépe.

Do Syndikátu novinářů mě nepřijali a nebyli schopni ani vysvětlit proč, stejně jako dalším desítkám kandidátů.

A proto jsem se rozhodl, že si založím svůj vlastní magazín a jmenuji sám sebe šéfredaktorem.

Napsat komentář

Your email address will not be published.

Don't Miss